Uitslag Coopertest 14 juni

Maandag 14 juni werd alweer voor de zestiende keer de coopertest gezwommen. Anouk van Lokven, Esra Pennings, Sandra Schellekens en Jeroen Trimbach waren tot nu toe bij alle edities aanwezig.

Over het algemeen werd er zeer goed gezwommen. Gemiddeld werd er 13 meter meer gezwommen dan de vorige keer, en 21 meter meer dan een jaar geleden. De minioren verbeterden zich met gemiddeld 31 meter ten opzichte van januari.

Vergeleken met januari was Jeroen van Dinther de grote winnaar, met een verbetering van maar liefst 75 meter. De grens van 800 meter komt in zicht. Kyra Jongman zwom één dag na een zwaar weekend Speedo Finales maar liefst 65 meter meer en doorbrak de grens van 700 meter. Esra Pennings en Wessel Verhoeven kwamen 45 meter verder dan de vorige keer, waarbij Esra nu precies haar persoonlijke record zwom. Een verbetering van veertig meter was er voor Gijs Deelen, Macs vd Doelen, Amy Heeren en Indy Jongman.

Jeroen tekende ook voor de grootste verbetering ten opzichte van juni 2009, namelijk 90 meter. Ook Kyra kwam nu 90 meter verder. Tom vd Loo deed daar weinig voor onder met 85 meter meer. Zijn broertje Luc en Jeroen Trimbach kwamen maar liefst 75 meter verder. Amy en Aniek Pennings zwommen 65 meter meer (voor Aniek een evenaring van haar pr). Esra en Shirley Voets zwommen 55 meter meer. 

Uitslag coopertest juni2010

Ranglijsten

Uitslagen alle coopertests

Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'